Pattaya City begint met het testen van snelheidscontrolecamera's

PATTAYA: –Pattaya is begonnen met het testen van snelheidscontrolecamera's op stadsstraten.

Twee camera's op North Road, aan weerszijden bij de kruising met Phettrakul Road, zijn nu operationeel. De camera's maken automatisch foto's van de kentekenplaten van voertuigen die door het rode licht rijden of door het kruispunt razen.

De politie zei dat de camera's ook kunnen worden gebruikt bij het vastleggen van kentekenplaten van voertuigen die bij misdaden worden gebruikt.

Als dat lukt, kunnen de camera's elders in de stad worden geïnstalleerd.

Het is onduidelijk of er naast het vastleggen van gegevens ook daadwerkelijk tickets en dagvaardingen naar de adressen van mensen worden verzonden tijdens deze test.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/