Vermiste Persoon: Informatie gezocht

Stuur ons een e-mail op Pattayanewseditor@gmail.com of stuur ons een PM op Facebook of Twitter met informatie

Van bezorgde familieleden tot het publiek:

Kan iedereen alsjeblieft de tijd nemen om te lezen en te delen. Een familie in het VK maakt zich zorgen en maakt zich grote zorgen over de verblijfplaats van hun vader. Gary Bell, die nu als vermist is opgegeven, is vier weken geleden naar Thailand gegaan en had gisteren thuis moeten zijn. Hij kwam niet opdagen voor zijn vlucht naar huis en de hele maand heeft niemand iets van hem gehoord. Blijkbaar was hij mentaal niet op zijn best en de familie maakt zich zorgen dat hem iets ernstigs is overkomen! Er is contact opgenomen met de politie in Groot-Brittannië en in Bangkok. Er wordt aangenomen dat hij zich nog steeds in de omgeving van Pattaya bevindt.

Als iemand details heeft, neem dan contact met ons op en we zullen de informatie doorsturen.

Deel dit alsjeblieft, want zijn familie maakt zich zorgen om zijn veiligheid.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/