Zweedse toerist komt om bij motorongeluk in Pattaya

Een Zweedse toerist is woensdag vroeg dodelijk gewond geraakt toen zijn motorfiets op een weg in Pattaya in aanvaring kwam met een andere motor.

Het politiebureau van Pattaya werd om 2 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de Jomtien 12.30-weg in Tambon Nong Plue in het district Bang Lamung in Chon Buri.

De toerist, Tommi Nilson, 38, stierf op weg naar het ziekenhuis.

Een getuige, Nattharat Sainuch, 29, vertelde de politie dat de Zweed hem voorbijsnelde, naar rechts zwenkte om een ​​geparkeerde auto langs de weg te ontwijken en tegen een andere motorfiets botste, waardoor hij naar beneden viel en enkele meters op de weg gleed. Het is niet bekend of hij op dat moment dronken was of andere middelen gebruikte.

Niemand anders raakte gewond.

Abonneren
BRONThe Nation
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/