Schokkende update: Dronken Thaise dame in verkeersongeval heeft dit VOORDAT gedaan - in dezelfde auto!

Pattaya:

We berichtten gisteren over een verkeersongeval in de vroege ochtend waarbij een dronken Thaise dame een koffieverkoper op de tweede weg doodde en vervolgens het toneel ontvluchtte en een taxi en vijf motorfietsen op de tweede weg uitschakelde, waarbij ze grote schade aan haar eigen voertuig veroorzaakte. Sociale media hebben nu ontdekt dat dit NIET de eerste keer is dat ze enorme materiële schade en verwondingen heeft veroorzaakt en zelf ongedeerd is ontsnapt terwijl ze anderen verwondde.

Ze deed dit allemaal eerder in 2015.

In 2015 reed ze met hetzelfde Toyota Altis kenteken 3 กณ (gor nor) 4830. Bij die gelegenheid raakte ze een Mazda en kantelde.

Ze werd toen genoemd als Chutikarn Sutjantheuk, toen 38 jaar oud.

 

Ze raakte niet gewond, maar werd door de politie van Pattaya beschuldigd van rijden onder invloed en materiële schade. Het is niet bekend of de aanklachten voor de rechtbank zijn gebracht. Het is ook niet bekend of het huidige incident tot aanklachten zal leiden, zoals zou moeten.

Sociale media en het betrokken publiek eisen in deze zaak actie.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/