Expat brutaal mishandeld na ruzie met toerist over muziekselectie in Jomtien Beer Bar

Jomtien-

In het weekend werd de 65-jarige Britse burger, de heer David Williamson, die sindsdien naar Pattaya is verhuisd en hier legaal woont als een gepensioneerde expat, op brute wijze aangevallen en onder het bloed gevonden nadat hij ruzie had gekregen met een toerist. Het gevecht vond plaats in The Roxy Beer Bar op Soi 7 in Jomtien. Hij kreeg ter plaatse eerste hulp voordat hij door reddings- en hulpdiensten naar het ziekenhuis werd gebracht.

Het personeel zei dat de naamloze andere persoon en de heer Williamson elkaar kenden en normaal gesproken goed met elkaar konden opschieten. Ze verklaarden dat het gevecht begon over een YouTube-muziekselectie toen de klanten het niet eens waren over het muziekgenre dat ze wilden spelen en het argument escaleerde tot een fysiek gevecht. De andere toerist vluchtte kort na het gevecht weg terwijl de heer Williamson voor de politie bleef.

De politie zal camerabeelden bekijken en meer informatie zoeken over de andere persoon in een poging hem te beschuldigen van mishandeling en te bepalen wie de fysieke confrontatie is begonnen.

 

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/