De politie van Pattaya arresteert meer dan 60 vermoedelijke prostituees op Beach Road, geschokt om ze te vinden

Pattaya-

De politie van Pattaya heeft donderdag meer dan 60 vermoedelijke prostituees gearresteerd die rondhingen op Beach Road.

Politiewoordvoerders zeiden dat ze het imago van de stad aan het opruimen waren en zeiden dat zowel toeristen als ambtenaren geschokt waren toen ze hoorden dat er prostituees waren in Pattaya, een gezinsvriendelijk resort.

De gearresteerde vrouwen werden naar het politiebureau op Soi 9 gebracht en er werden achtergrond- en drugstests op hen uitgevoerd. Ze kregen geen boete, maar werden wel gewaarschuwd om ander werk te zoeken.

Dit zal naar verwachting het hele weekend doorgaan, aangezien de Pattaya Marathon op zondagochtend vroeg plaatsvindt en elk jaar tijdens de marathon proberen de politie en ambtenaren het strand schoon te maken voor het evenement.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/