Pattaya Van Bestuurder bekneld tussen busje en paal in parkeergarage, overleden

Pattaya-

De bestuurder van een personenbusje werd vanochtend, donderdag 12 juli, dood gevonden tussen een open deur van zijn busje en een structurele steunpaal in een parkeergarage.

De heer Prasert Jenchad, 50, werd half in en half uit het busje van Bangkok naar Pattaya aangetroffen omstreeks 1230 AM, doodgedrukt.

De politie die ter plaatse kwam, meldde dat de versnelling in neutraal stond. Het leek erop dat het busje was bewogen toen meneer Jenchad het voertuig verliet, waardoor hij werd verpletterd. Een andere bestuurder verklaarde dat het busje transmissieproblemen had en dat het niet ongewoon was dat het bewoog.

Rust in vrede.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/