Nieuw hoofd van de Pattaya Baht Bus Council om de regels te handhaven, nieuwe regels in te voeren, zoals geen status op de rug van Baht Busses

Pattaya-

 

PATTAYA: – Het nieuwe hoofd van de Pattaya Baht Bus Cooperative heeft een commissie opgericht die belast is met het onderzoeken van bestuurders die de verkeersregels overtreden.

Sutab Sukuojai legde zijn plannen en beleid uit aan leden en functionarissen van het Banglamung-district tijdens een bijeenkomst op 28 juni in het kantoor van de coöperatie in Pattaya.

De nieuwe voorzitter zei dat hij het leger en de politie zal helpen bij het optreden tegen automobilisten die illegaal parkeren, geen bushaltes gebruiken en afwijken van toegewezen routes. Ook is tot grote verbazing van baht-buschauffeurs, expats en toeristen aangekondigd dat het niet meer mag staan ​​in de baht-bus of achterop de baht-bus. Mensen die deze wet overtreden, kunnen tot 3000 baht in rekening worden gebracht. Het is onduidelijk of de boete de verantwoordelijkheid is van de bestuurder of de persoon die op de rug staat.

Als reden voor het verbod om op de achterkant van baht-bussen te staan, is aangegeven dat veel mensen in de loop der jaren zijn gevallen, meestal onder invloed van dronkenschap, en zichzelf ernstig hebben verwond. Ook wordt gekeken naar het verwijderen van de achterste staanplaatsen van baht-bussen. Naar verluidt heeft dit verbod onmiddellijk plaatsgevonden en is de politie begonnen met het beboeten van mensen die op de rug staan. Het Pattaya-nieuws kan bevestigen dat er verschillende berichten zijn dat toeristen een boete van 3000 baht moeten betalen omdat ze op de rug staan.

Baht-busexploitanten zullen ook worden verteld om de baht-bussen niet te vol te zetten, vooral niet bij de bushaltes op de tweede weg naar Jomtien en Naklua. Ten slotte worden de chauffeurs eraan herinnerd om toeristen die het tarief niet kennen niet te veel in rekening te brengen of meer te vragen tijdens druk verkeer.

Sutab zwoer dat degenen die schuldig zijn bevonden, zullen worden geschorst voor het besturen van een auto en dat hun rijbewijs wordt ingetrokken voor herhaalde overtredingen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/