Video: Pattaya-agent opent het vuur op vrachtwagen die op klaarlichte dag langs een drukke weg langs de controlepost liep

 

De clip, die werd gedeeld op de Facebook-pagina van WeLovePattaya, toont de politieman die de pick-up te voet achtervolgde nadat deze niet was gestopt bij een routinecontrolepunt.

Het voertuig kan dan worden gezien terwijl het zich omdraait en terugrijdt tegen tegemoetkomend verkeer aan de verkeerde kant van de weg terwijl andere automobilisten en leden van het publiek toekijken om te proberen de politie te ontwijken.

Het incident, waarbij de politieman twee schoten loste in een poging om de banden van de vrachtwagen eruit te halen, vond dinsdag plaats in de buurt van het Esso-tankstation op Sukhumvit Pattaya 20 in het district Banglamung.

De vrachtwagen wist te ontkomen en reed weg in de richting van Sattahip. De politie is nog op zoek naar de bestuurder.

Volgens het rapport raakte niemand gewond, maar sommige voertuigen raakten beschadigd toen de pick-up wegreed van de politie

BRONWe houden van Pattaya
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/