Australian National Travis Crow ondervraagd over vallende dood van Thaise vrouw, 28, zegt dat een klein argument ervoor zorgde dat ze sprong

Pattaya-

Australian National Travis Crow, 39, uit Melbourne werd vastgehouden en ondervraagd door de Thaise autoriteiten over de dood van zijn vriendin. Wilawal Poolsukserm, 28. Ze viel maandagochtend rond 2.15 uur uit een gehuurde kamer op de vierde verdieping van het appartementencomplex Mint Mansion in de wijk Bin Lambung, zoals we eerder meldden.

We hebben nu details gekregen over de resultaten van zijn interview en de verklaringen die zijn afgelegd, evenals meer over hun situatie.

Op de beelden die ter plaatse zijn gemaakt, is te zien hoe ambulancepersoneel de vrouw probeerde te reanimeren terwijl ze op straat lag terwijl een blanke man, gekleed in korte broek en T-shirt, naast haar knielde, huilend en haar hand vasthield.

Mevr. Poolsukserm, die volgens de politie in een bar in de rosse buurt van de badplaats werkte, stierf nadat ze naar het Pattaya Memorial Hospital was gebracht.

Onderzoeksofficier Jiraya Thongchoy vertelde de pers dat meneer Crow er radeloos uitzag na de dood van zijn vriendin van twee jaar en na ondervraging was vrijgelaten.

Het lichaam van mevr. Poolsukserm was ook vrijgegeven aan familieleden in haar thuisprovincie Udon Thani, voor begrafenis, ondanks het feit dat het onderzoek voortduurde. De heer Crow zou 20,000 baht hebben betaald voor de begrafenis.

Hij vertelde de politie dat hij Thailand twee of drie keer per jaar bezocht, tot wel een maand lang om tijd door te brengen met zijn vriendin, en op de avond dat ze stierf, hadden de twee gedronken in bars rond de toeristische stad.

Het paar keerde rond 1.30 uur terug naar hun kamer en had wat hij beschreef als een kleine, dronken ruzie voordat hij ging douchen en zijn vriendin zei naar bed te gaan.
Hij verklaarde dat hij naar buiten kwam en mevrouw Poolsukserm op het balkon aantrof en toen hij haar vroeg om binnen te komen, sprong ze, zei luitenant Thongchoy.

Eind dinsdag vertelde een radeloze heer Crow de Australische pers door een telefonisch interview dat het argument dat aan haar dood voorafging "niets ernstiger was dan wat andere koppels hebben" en dat hij er kapot van was door haar dood.

'Ik ben net terug in de kamer waar ik mijn meisje heb verloren. Ik ben hier op vakantie, maar kom hier vaak om mijn vriendin te zien,' zei hij.

De heer Crow, hoewel hij is vrijgelaten, zal in Pattaya blijven terwijl de autoriteiten haar dood en mogelijke aanvullende CCTV-beelden blijven onderzoeken. De lokale politie zegt dat meneer Crow zeer coöperatief is geweest.

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/