Thaise vrouw valt dood uit flat, Australische vriend aangehouden

Pattaya-

Wilawal PoolsuksermDe 28-jarige viel maandagochtend omstreeks 2 uur van de vijfde verdieping van Min Mansion in Tambon Nong Plue tot haar dood.

Ze overleefde de eerste val, maar stierf aan haar verwondingen op weg naar het ziekenhuis, ondanks de beste pogingen van reddingswerkers en medici.

Een motortaxichauffeur wiens naam niet is vrijgegeven, verklaarde dat hij haar had zien doodvallen en riep onmiddellijk om hulp.

Wat de situatie nog ingewikkelder maakte, was dat toen de politie arriveerde, ze haar Australische vriend aantrof, wiens naam is ingehouden in afwachting van verder onderzoek, terwijl ze haar hand vasthield en huilde.

Hij heeft nog geen verklaring afgelegd aan de pers of de politie, maar na een eerste verhoor heeft de politie besloten hem vast te houden om te bepalen hoe ze precies is gevallen.

We zullen meer informatie verstrekken zodra we deze ontvangen.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/