The Predator maakt een ritje op zijn Xenomorph skeleton Bike in Thailand (video)

Thailand-

Op weer een dag in Thailand waren automobilisten en dagelijkse forensen geschokt toen de Predator, compleet met een Xenomorph custom motorfiets gemaakt van de overblijfselen van zijn vijanden, een middagrit van meer dan een uur over drukke wegen in Thailand maakte.

Ondanks dat veel voorbijgangers en automobilisten foto's maakten en de motorrijder veel aandacht gaven, bleef hij kalm, waarschijnlijk op weg om zijn volgende slachtoffer te vernietigen. Het is niet bekend waarom hij niet onzichtbaar werd en ervoor koos om in het openbaar te rijden.

(Geen ironie, er komt later dit najaar een nieuwe roofdierfilm uit en roofdieren die op motorfietsen rijden maakten deel uit van de promotie in Thailand om mensen eraan te herinneren dat hij eraan komt. Houd de Predator in de gaten die binnenkort bij u in de buurt komt rijden.)

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/