Schokkende video: groep Arabische mannen valt verschillende Thaise vrouwen aan in de buurt van Walking Street om 7 uur

Pattaya-

Vandaag om 7 uur 's ochtends op klaarlichte dag voor het Marine Hotel aan de overkant van McDonalds op de 2e weg in de buurt van Walking Street, heeft een voetganger op camera een massale vechtpartij vastgelegd tussen een groep mannen die van Arabische afkomst lijken te vechten met een groep Thaise vrouwen . Een van de vrouwen was duidelijk gewond en verbijsterd en bleef na het incident op de grond liggen.

Een verkeersagent reageerde snel, maar leek de twee partijen niet tot bedaren te kunnen brengen. Kort nadat de verkeerspolitie arriveert, zoals te zien is op video, rende een van de meisjes achter een andere Arabische man aan die reageerde met verschillende brute vuistslagen op een vrouw.

Het is onduidelijk wat de aanleiding was voor het incident en de video is gezien door de politie en zal worden onderzocht. De politie vraagt ​​de betrokken partijen naar voren te komen en hun kant van het verhaal te vertellen voordat ze door hen worden opgespoord. Dit is de nieuwste schadelijke video van Pattaya die naar buiten komt die de reputatie van het toeristenoord schaadt.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/