Dronken man geslagen door buitenlanders en Thais in Pook Bar 2 op Soi Buakhaow

Pattaya-

Details hierover zijn schaars, maar een man, zeer, zeer dronken en niet geïdentificeerd door de politie, werd geslagen door een andere klant en medewerkers in The Pook Bar Ladyboy Bar op Soi Buakhaow.

De heer Nakarin Chan Kaew, 26 jaar, sprak met de pers en de politie en beschreef het incident als volgt. Ze verklaarden dat het slachtoffer, vermoedelijk Brits, wankelend in een zeer bedwelmde staat voor de winkel stond en in wezen nauwelijks in staat was om irritant te zijn en vreemden aan te raken. Het personeel bood hem eten en een fles water aan om hem te laten vertrekken omdat hij niets bestelde en de ingang blokkeerde. Hij strompelde rond de bar en weigerde te vertrekken en begon een andere klant en een ladyboy met wie hij was lastig te vallen. De andere klant vertelde hem dat hij in niet zo mooie termen moest verdwalen en ze gingen door met ruzie maken. Geen van beide partijen kenden elkaar eerder.

Op dit moment heeft een van de mannen, het is onduidelijk wie, een ander met een fles geslagen. De dronken man viel volgens het personeel de ladyboy met de klant aan. De strijd escaleerde vervolgens waarbij medewerkers en andere klanten betrokken waren. Het eindigde met de dronken man die het probleem aanvankelijk had veroorzaakt, sloeg meerdere keren met flessen op het hoofd en liet een bloedige puinhoop achter op de vloer bij de pooltafel. Het personeel beweert dat het de andere klant was die het grootste deel van het slaan deed en dat de dronken man de aanstichter was. Ze benadrukten ook dat hij geen klant was omdat hij weigerde iets te bestellen.

De andere mysterieuze klant zou zijn gevlucht voordat de politie en medici arriveerden. Een ander rapport stelt dat de man alleen ruzie had met ladyboys en uiteindelijk met hen vocht.

De onbekende man is naar het ziekenhuis gebracht en als hij nuchter is, zal de politie naar de camerabeelden kijken en met hem praten. De man was volgens de politie zo dronken dat hij niet kon praten en nauwelijks kon lopen.

We zullen dit tot op de bodem uitzoeken en meer details verstrekken zodra we ze hebben.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/