Exclusief: schokkende foto's van de stad Pattaya met behulp van een lange gesloten stortplaats die rechtstreeks uitkomt in het openbare waterreservoir

Pattaya-

Het volgende is een inzending / redactie van een lezer die in de buurt van de betreffende site woont. De tekst en foto's zijn een persoonlijke anonieme bezorgde burger en niet de officiële mening of eigendom van The Pattaya News.

Afval in Pattaya is de laatste tijd een kritiek punt van zorg geworden, aangezien de belangrijkste vuilstortplaats vol is en problemen met openbare aannemers ervoor hebben gezorgd dat afval dagenlang blijft liggen zonder te worden opgehaald. De hoofdverbrandingsoven staat op halve werkcapaciteit vanwege meerdere interne problemen. Daarom is de stad begonnen met het hergebruiken van een oudere stortplaats, die eerder gesloten was vanwege het waterpeil en milieuproblemen, omdat deze in wezen een groot reservoir en een waterbron voedt.

Deze locatie, die nu een meer is dat uitmondt in verschillende stromen, ligt op een hoger niveau rond het Charnock-reservoir van de stad en vervuilt het reservoir in wezen. Er is ook een particuliere stortplaats, 800 meter verder stroomafwaarts, waardoor ook giftig afval in het reservoir kan stromen en mogelijk een grote watervoorziening kan vervuilen.

Nogmaals, de volgende foto's zijn de eer van een bezorgde burger en geven niet de meningen of officiële verklaringen van het Pattaya-nieuws weer. We zullen in de toekomst follow-up geven en functionarissen van de stad Pattaya uitnodigen om te reageren.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/