Pattaya Taxichauffeur geeft tas met 50,000 baht terug aan Amerikaanse toerist

Pattaya-

Voor de tweede keer in een paar weken tijd heeft een eerlijke burger een grote hoeveelheid contant geld teruggegeven aan een toerist, waaruit de eerlijkheid en het respect van de Thaise bevolking blijkt.

De heer John Edward, uit Amerika, heeft een paar dagen eerder per ongeluk een tas met ongeveer 50,000 baht contant in een taxi achtergelaten in Pattaya, toen hij haast had. De chauffeur, Prawit Meepian, 48, nam de tas mee naar het politiebureau van Pattaya en werkte samen met de politie van Pattaya om de man te vinden. In de tas zaten ook zijn paspoort, zijn creditcards en zijn Amerikaanse rijbewijs.

De politie ontdekte met hulp van immigratie waar de man verbleef in Pattaya en nam contact op, en bracht hem naar het politiebureau om zijn bezittingen volledig terug te geven en voor een fotomoment.

Het is onduidelijk of de heer Edward een beloning heeft gegeven, maar hij verklaarde wel dat hij later in het jaar naar Thailand zou terugkeren en hield van de eerlijkheid en integriteit van het Thaise volk. Dit was zijn eerste bezoek aan Thailand.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/