Franse toerist klaagt bij Thaise politie over nazi-uitrusting te koop in Pattaya

Pattaya-

De heer Alexandre Jandaeng, 34, uit Frans, zag de vorige foto tijdens zijn recente vakantie in een winkel langs de weg in Pattaya en nam foto's.

Hij stelt dat hij erg beledigd was door de verkoop hiervan in Pattaya en Thailand en dat hij vindt dat dit een slechte afspiegeling is van Pattaya. Hij ging met de beelden naar de toeristenpolitie en vroeg waarom ze deze hier zouden verkopen.

De politie reageerde in een officiële verklaring dat hoewel ze begrijpen dat het nazi-symbool en items in veel landen verboden zijn, ze niet in strijd zijn met de Thaise wet of verboden zijn in Thailand. Ze zeiden echter wel dat namaakgoederen in strijd zijn met de wet en onderhevig zijn aan juridische stappen. Ze hebben niet specifiek aangegeven of ze in deze individuele winkel zouden kijken waar de foto's zijn genomen.

Wat denk je?

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/