Update: neergestoken Australische toerist geeft interview aan Media, zegt dat hij vrouw NIET heeft betast

Pattaya-

Nog meer wendingen in het geval van een Australische man die in een Thaise disco is neergestoken door een nog niet bij naam genoemde Israëlische toerist.

Jeremy McCall, 22, gaf vandaag een interview aan de media in Australië toen hij naar huis terugkeerde. Zijn toestand is nu stabiel en ligt nu in een ziekenhuis in Sydney. Hij verklaarde dat zijn herstel voorspoedig verloopt en dat hij naar verwachting snel volledig zal herstellen en gelukkig weer normaal zal leven.

Jeremy verklaarde dat zijn beste vriend, Jaydon Sienkiewicz, door de lokale autoriteiten en de pers ten onrechte als slachtoffer werd genoemd vanwege een interview met de politie direct na de steekpartij en een taalbarrière. Jaydon was de avond van de steekpartij bij hem, samen met een groep van een stuk of tien, onder wie zijn vader en Thaise stiefmoeder.

Jeremy beweert, ondanks wat de video laat zien, dat het niet correct was om de kont van het meisje aan te raken of te knijpen en laat niet het hele verhaal zien.

Jeremy stelt dat de genoemde vrouw geen vriendin was van de Israëlische man die hem neerstak, maar een vrouw die eerder op de avond enkele uren met hem en zijn vrienden had gefeest. Hij beweert dat hij haar niet betast of gegrepen heeft, maar probeerde haar aandacht te trekken terwijl zijn vriend naar haar op zoek was omdat ze al een tijdje weg was en werd weggetrokken door de Israëlische man.

Jeremy stelt dat de politie eerdere beelden heeft bekeken en dit heeft bevestigd. Dit is echter niet bevestigd in een openbare verklaring van de Thaise politie.

Hij verklaarde dat hij niet wist dat hij was gestoken en in eerste instantie dacht dat hij wat wijn op zijn overhemd had gemorst. Toen hij zijn shirt optrok, zagen zijn familie en vrienden de omvang van de schade en stuurden hem naar het ziekenhuis.

De Israëlische man vluchtte seconden na de steekpartij de nachtclub uit, boekte een nabijgelegen taxi naar het vliegveld en vluchtte het land uit op de eerste vlucht, waarschijnlijk snel begrijpend dat zijn reactie ernstig was en tot grote gevolgen zou leiden.

De Thaise autoriteiten werken nog steeds samen met de Israëlische ambassade om de man te bereiken en contact op te nemen om de verantwoordelijkheid voor zijn acties op zich te nemen.

Mixx disco gaf de man 5000 baht om zijn ziekenhuisrekeningen te betalen en bood hem zijn excuses aan voor het incident in hun nachtclub, dat Jeremy accepteerde. De politie stelt dat Mixx geen gevolgen zal ondervinden van het incident, aangezien ze snel hebben gereageerd en de situatie goed hebben afgehandeld, geholpen met het bellen van de politie, een ambulance en de camerabeelden. Mixx heeft een patdown-systeem om naar wapens te zoeken, maar volgens de politie was het gebruikte mes een heel klein en goed te verbergen mes dat waarschijnlijk ergens anders op de man verborgen was om de club binnen te komen.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/