Kleuterjuf op Pattaya School aangevallen met mes, beroofd

Pattaya-

Op woensdagmiddag van deze week kwam een ​​Thaise man, volgens de politie een lokale inwoner, geboren en getogen in Pattaya, woensdagavond om ongeveer 5 uur de Ban Bang Lamung School binnen en beroofde en sloeg een kleuterjuf om het werk voor die dag in te pakken. .

Mevr. Patrang (volledige naam niet gegeven) 34, verklaarde dat ze bij de ingang van de school was toen de man arriveerde en zei dat hij een ouder was en een ontmoeting had met een leraar. Op dat moment kreeg hij toegang tot de school.

Volgens CCTV dwaalde de man een tijdje door de school totdat hij mevrouw Rungthiwa (volledige naam niet vermeld) 39 zag, waar ze alleen het papierwerk afrondde.

Hij trok een mes op haar en viel haar aan en nam haar portemonnee met ongeveer 6000 baht erin. Hij verwondde ook ernstig haar gezicht met herhaalde mesaanvallen.

De politie zegt dat de man een bekende van hem is en een terugkerende onruststoker en ze zijn op jacht naar hem en hebben solide aanwijzingen.

Mevrouw Rungthiwa herstelt in het ziekenhuis.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/