Het schokkende ECHTE verhaal achter de neergestoken Australische man in Mixx Disco- (Video)

Pattaya-

Het lijkt erop dat er veel meer achter het verhaal zit van de Australische staatsburger Jaydon Sienkiewicz, 21, die wordt neergestoken in Mixx Disco op Walking Street in Zuid-Pattaya.

In tegenstelling tot wat oorspronkelijk door de familie van het slachtoffer aan de politie was verteld, werd Jaydon NIET neergestoken in het toilet, maar was hij weggelopen van zijn familie die in zijn eentje in een groep van tien zat. Ze gingen ervan uit dat hij naar het toilet was gegaan, maar hij was in feite naar de andere kant van de disco gelopen en zoals te zien is op de onderstaande video, raakte hij een meisje aan met een man die alleen geïdentificeerd werd als uit Israël.

Zoals te zien is op de video, zag de man de ongepaste aanraking en haalde hij uit naar de man, ondanks dat de vrouw bij hem probeerde hem tegen te houden, evenals een andere man in de buurt. Op video is duidelijk te zien hoe hij een mes uit zijn zak haalt en vervolgens Jaydon in zijn zij steekt. Jaydon, duidelijk verward, trekt zijn shirt omhoog en begreep pas toen hij terugkwam bij zijn familie dat hij een vrij grote steekwond had opgelopen.

Jaydon ligt nog steeds in het ziekenhuis en is opgewaardeerd naar een ernstige maar stabiele toestand. Hij heeft met de politie gesproken en verklaarde dat hij op dat moment erg dronken was en zich weinig van het incident herinnert. De politie heeft geen andere details van zijn getuigenis vrijgegeven.

De Israëlische man, die door de politie is geïdentificeerd maar niet bij de media is genoemd, vluchtte direct na de steekpartij uit de discotheek, nam een ​​taxi naar het vliegveld en vloog met de eerste beschikbare vlucht weg en verliet het land binnen 5 uur na de steekpartij. De Thaise politie heeft een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd en contact opgenomen met de Israëlische ambassade, die heeft verklaard dat ze zullen samenwerken met de Thaise autoriteiten om de man voor het gerecht te brengen.

Het is onduidelijk of Jaydon een boete of een aanklacht zal krijgen voor het aanraken van het meisje zonder haar toestemming.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/