Drie Thaise staatsburgers verkleed als vrouwen gearresteerd voor stelen van toeristen op Walking Street

Pattaya-

In de vroege uurtjes van donderdag 6 juni pakten drie Thaise staatsburgers een tas van een Japanse toerist, die niet bij naam was, op Walking Street terwijl ze door de straat slenterden. Bovendien stalen ze dezelfde dag bagage van Koreaanse toeristen.

De heer Pruksong Loykarn en de heer Somboon Dangsawan, beide 28, werden vanmorgen rond 7 uur gearresteerd nadat de toerist een klacht had ingediend op het politiebureau en de politie de CCTV had onderzocht en de mannen identificeerde en hen volgde naar hun appartement in het Eternal Condo-gebouw. Een derde betrokken man, de heer Likhit Chaithirat, 26, is gevlucht en er is een arrestatiebevel uitgevaardigd. Een vierde betrokken man is momenteel niet geïdentificeerd.

In het appartement ontdekte de politie de bagage en bezittingen van de toeristen die al hun identificatie, geld, creditcards, paspoorten, kleding en meer bevatten. De twee aanwezige Thaise mannen hebben de misdaad bekend. De mannen voerden de misdaad uit, vermomd als vrouwen, maar zijn geen ladyboys.

 

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/