Politie lanceert speciale operatie tijdens vuurwerkfestivalweekend "Make Pattaya Liveable"

Pattaya-

Teams van wetshandhavers van de politie van Pattaya zullen dit weekend door de hele stad worden ingezet voor een speciale operatie die wordt beschouwd als "Maak Pattaya leefbaar".

Gelanceerd door politiechef, kolonel Apichai Krobphet, ligt de nadruk op woekeraars, gokken, voetbalweddenschappen (waarop de hele wereldbeker zich zal concentreren, vooral op locaties die prijzen of een versie van gokken op de spellen aanbieden), menselijk mensenhandel, illegaal bezit van vuurwapens en straatraces.

Het doel is ervoor te zorgen dat buitenlandse bezoekers zich op hun veiligheid kunnen vertrouwen.

Extra invallen en handhaving worden de hele maand verwacht, vooral tijdens het vuurwerkweekend en het WK.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/