Pattaya Bargirl, 27, springt naar haar dood in condo tijdens overdosis drugs

Pattaya-

Daily News meldde dat woensdag een 27-jarige vrouw dood werd gevonden op de parkeerplaats van een flatgebouw in Soi Khao Talo.

Ze zou een overdosis drugs hebben genomen.

Een clip die is gemaakt voordat ze sprong, is naar haar vriend gestuurd en is in het bezit van de politie van Nong Prue.

De politie vond Ploirat Sriwichai dood ter plaatse. Een vriend zei dat ze snel waren gekomen nadat Ploirat had gebeld om te zeggen dat ze ziek was en dat ze hen nodig hadden om haar medicijnen te kopen.

Ze vonden haar dood.

In de kamer op de vijfde verdieping van het slachtoffer vond de politie overal voorwerpen – er waren veel kleine plastic zakjes en apparatuur voor het innemen van drugs, wat leek te impliceren dat ze een methamfetaminegebruiker was geweest.

De politie denkt dat ze een overdosis heeft genomen en een soort paniekaanval heeft gehad. Ze zullen het lichaam opsturen voor een toxicologische test om het gebruik van methamfetamine te bevestigen.

Ze zijn in het bezit van het filmpje dat naar haar vriend is gestuurd waarin ze zei: “Ik kan er niet meer tegen. Ik ben aan het beven. Ik ben bang voor een aanval. Geef me medicijnen alstublieft".

Het lichaam werd opgestuurd voor autopsie. Ze was op dat moment alleen in het appartement en de deur was van binnenuit op slot. Waar ze in Pattaya werkte, is niet vermeld.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/