Eerlijke Thaise burger geeft portemonnee met 50,000 baht terug aan eigenaar

Pattaya-

Een eerlijke Thaise staatsburger, mevrouw Orawan Bunmark, was aan het wandelen in de buurt van de Bali Hai-pier toen ze iets verrassends vond. Een portemonnee op de grond met ongeveer 50,000 baht erin!

Ze bracht de portemonnee naar het politiehokje bij de Bali Hai-pier en de politie hielp op basis van een identiteitskaart in de portemonnee bij het opsporen van de eigenaar van de portemonnee, de heer Li Haoran, een Chinees staatsburger.

Meneer Li was extatisch toen de politie naar zijn hotel kwam en hem naar het bureau bracht voor een foto en om zijn portemonnee volledig aan hem terug te geven.

Het is niet bekend of meneer Li Orawan een beloning heeft aangeboden voor haar eerlijkheid.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/