Dronken "politieagent" dreigt mensen neer te schieten in flat in Pattaya

Pattaya-

Een tot nu toe niet-geïdentificeerde man die beweert een Thaise politieofficier te zijn, bedreigde zondagochtend om 7 uur een andere bestuurder in de Niran Grand Condo.

De heer Bansung Nanamchiaw, 47, was via zijn autoraam met een vriend aan het praten in de flat en had voldoende ruimte gelaten voor andere voertuigen. Plotseling begon een witte BMW met kentekenplaten van 1276 non-stop op zijn toeter te toeren en schreeuwde toen naar hem en zijn vriend dat hij speciale troepen was en hen zou doden.

Bansung en zijn vriend belden onmiddellijk de politie terwijl de man doorging met razen en tekeergaan. Beiden stellen dat de man erg dronken was en nauwelijks kon lopen. Toen hij zag dat ze de politie belden en zich niet lieten intimideren, liet de man zijn auto achter en vluchtte te voet.

Toen de politie arriveerde, doorzochten ze de auto en vonden achterin wat leek op een legitiem politie-uniform van de speciale eenheden. Ze zijn bezig met het identificeren van de eigenaar op basis van de kentekenplaten en CCTV om te bepalen of hij in feite een agent is en hem te lokaliseren om een ​​aanklacht in te dienen.

Inschrijven
BRONThairath
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/