Ambtenaren van Pattaya City pakken straatvoedselkarren aan

Pattaya-

Ambtenaren van de stad Pattaya verklaren de oorlog aan straatkarren in gebieden waar ze beperkt zijn. Straatkarren, die technisch gezien tegen de wet zijn omdat ze geen vergunning hebben en niet slagen voor gezondheidsinspecties, zijn altijd een onderdeel geweest van de Thaise cultuur en Thais straatvoedsel is geliefd bij zowel de lokale bevolking als toeristen van over de hele wereld. Ambtenaren erkennen hoe belangrijk voedsel voor straatkarren is voor de toeristenindustrie en de lokale bevolking, maar kunnen hen ook, ondanks voortdurende waarschuwingen, niet toelaten in gebieden waar ze het verkeer belemmeren of problemen veroorzaken.

De afgelopen dagen zijn politieteams op en neer geweest in Soi 6, Soi 7 en Soi 8 om kaartjes te kopen en voedselkarren in beslag te nemen. Aan het einde van de straten staan ​​politievoertuigen geparkeerd om straatkarren te vangen voordat ze proberen de straat op te komen. De verkopers zijn voortdurend gewaarschuwd dat dit zou gebeuren en dat ze in de aangewezen gebieden moeten blijven, zoals de Soi Buakhao-markt of Soi 15 op Walking Street. Ze luisterden echter niet en bleven vluchtroutes blokkeren en het verkeer op de belangrijkste straten hinderen. Daarnaast hebben legale restaurants en 7-11 hun bezorgdheid geuit over de illegale karren die van invloed zijn op hun bedrijf. (Vergelijkbaar met de zorgen die hotels hebben over illegale pensions)

Stadsfunctionarissen zeggen dat de druk zal blijven bestaan ​​als onderdeel van de oplossing om het verkeer en de wegomstandigheden te verbeteren. Ondertussen zijn er slimme Thaise mannen op motorfietsen gezien die een bezorgservice aanbieden aan hongerige meisjes die op Soi 6, 7 en 8 werken tegen een kleine vergoeding en die heerlijke Thaise straatvoedsel gaan halen in de aangewezen gebieden.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/