Internationaal Vuurwerkfestival Volgend weekend, 8 en 9 juni

Het Pattaya International Fireworks Festival keert deze maand terug en explodeert voor het eerst in de zomer op 8 en 9 juni!

In 2016 geannuleerd vanwege de koninklijke rouwperiode en in 2017 nadat het ministerie van Binnenlandse Zaken zijn budget had aangepast, zal het populaire evenement opnieuw plaatsvinden op Pattaya Beach, maar deze keer in juni in plaats van de traditionele eind november.

Toeristenpromotie hoofd Ornwora Kornpin zei op 22 mei dat de vuurwerkshow "World of Color" elke avond om 7 uur zal beginnen met deelnemers uit Brazilië, Thailand, Italië, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Elk land heeft elke avond een show van 30 minuten voor in totaal enkele uren vuurwerk.

Tussen de tentoonstellingen door worden bezoekers vermaakt met concerten van Thaise bands, waaronder Big Ass, Modern Dog, 25 Hours en Playground.

De GEHELE Beach Road is beide dagen van 3 uur tot middernacht afgesloten. Er zullen meerdere concertpodia zijn en door de hele straat zullen goedgekeurde verkopers worden opgesteld. De beveiliging zal streng zijn en er zullen meerdere politie- en legerfunctionarissen aan dek zijn. Door het festival zal het verkeer in de hele stad zwaar hinder ondervinden. Vuurwerk zal overal op Pattaya Beach te zien zijn, maar zorg dat je er vroeg bij bent om een ​​goede plek op het strand te bemachtigen!

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/