Geïnteresseerd in cryptovaluta? Maandelijkse Pattaya Crypto Meeting 1e maandag van elke maand, volgende meeting 4 juni

Pattaya Crypto Meetup is een open sociaal evenement voor het bespreken van crypto en bitcoin. We ontmoeten elkaar in de rooftopbar van het Hilton, we zullen ons best doen om wat tafels te reserveren als we weten hoeveel er komen. Het Hilton bevindt zich boven Central Festival aan Beach Road. Neem een ​​lift naar de 16e verdieping en vervolgens een lift naar de bar op het dak. Sandalen/slippers en jerseys zijn verboden door het Hilton, kleed je zakelijk casual.

Iedereen is welkom, beginners, ICO-jongens, handelaren, nieuwkomers, experts, investeerders, influencers enz

Een paar onderwerpen welkom, wereld crypto nieuws, technologieën, opkomende munten, uitwisselingen etc

Onze ontmoeting is gewoon netwerken en socializen met de lokale cryptogemeenschap.

Beginners zijn welkom en er zullen ook experts zijn, deel ons evenement en neem wat anderen mee.

Er zijn geen upsells en er zullen minimaal 10 mensen komen.

Met dank aan de Pattaya Crypto Group voor het laten weten. Staat er een leuk evenement op de planning? E-mail ons op Pattayanewseditor@gmail.com en we zullen er hier over posten!

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/