Nieuwe verkeerspolitiecommandant in Pattaya stelt zich in om verkeersopstoppingen te verbeteren

Pattaya-

Pattaya heeft een nieuw gekozen verkeerscommandant voor de verkeerspolitie en hij is klaar om veranderingen door te voeren in de manier waarop de verkeerspolitie momenteel hun werk doet.

Politiemajoor Arut Supanon zei eerder deze week in het eerste officiële openbare interview dat hij de starttijden van de verkeerspolitie zal verschuiven naar dertig minuten eerder, om 6 uur, om verkeersproblemen in de ochtend op te lossen. Hij noemde specifiek scholen en verkeersopstoppingen in de buurt van scholen, met name de school die direct in de buurt van Walking Street en Second Road ligt.

Hij verklaarde dat zijn verdere plannen zijn om officieren naar drukke gebieden te herplaatsen om de congestie op te lossen, in plaats van te proberen mensen op kaartjeslocaties te vangen tijdens drukke uren en het publiek te helpen. Hij verklaarde ook dat ze regels en beperkingen zullen blijven handhaven voor personen zonder een wettelijk motorrijbewijs, zowel buitenlandse als Thaise, en fietsen in beslag zullen nemen wanneer mensen worden betrapt zonder een rijbewijs.

Hij verklaarde ook dat hij een ontmoeting heeft met het management van de grote scholen in Pattaya om specifieke afzet- en ophaalzones en tijden af ​​te dwingen voor het vervoer van de studenten naar de scholen.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/