Update: verhaal van Indiase "toeristen" die zeggen dat verkopers van strandmatten hen vol gaten aanvielen, niet waar

Pattaya-

Zoals gisteren door ons en op grote schaal via andere media werd gemeld dat twee Indiase toeristen werden aangevallen door Beach Mat Vendors op Beach Road nabij Soi 9, blijkt dat het verhaal van de twee Indiase "toeristen" niet helemaal was wat het leek.

De twee Indiase 'toeristen' zijn helemaal geen toeristen, maar eerder ingezetenen van Pattaya met legale werkvergunningen en werkvisa die voor een exportbedrijf werken, wat ze tijdens hun aangifte bij de politie vergaten te vermelden.

Ze "vergeten" ook te vermelden dat de twee Thaise mannen die hen aanvielen geen strandmatverkopers waren, maar zakenrelaties met hun bedrijf. De Indiase staatsburgers, Baldeep Singh Gultali en Gurwiwder Singh, verklaarden dat de Thaise vrouw die bij hen was "in de war" was en dacht dat de Thaise mannen strandmattenverkopers waren, ondanks dat ze vloeiend Thais spraken en de situatie zowel aan haar als aan de Indiaan beschreven. mannen, die Thais spreken. Ze beweren dat ze niet hebben gelogen, ondanks meerdere getuigen van het tegendeel, waaronder de eerste politiehulpverleners.

Politieagent Apichai Krobphet, hoofd van de politie van Pattaya, zegt dat het waargebeurde verhaal heel anders is nadat hij alle betrokken partijen heeft geïnterviewd en de Indiase mannen hebben toegegeven dat er enige "verwarring" was.

Meneer Baldeep moest voor een naamloos zakelijk doel 3000 baht overmaken naar India, maar had slechts 2500 baht bij zich. Hij liet meneer Singh een zakenpartner bellen, de twee Thaise mannen die niet genoemd zijn, om hen 500 baht te brengen. Toen ze aankwamen, verklaarden beide partijen echter dat de heer Singh weigerde geld te geven of de Thaise medewerkers te betalen voor de bezorging midden in de nacht van een heel eind weg. Op dat moment brak er een woordenwisseling uit tussen de twee partijen over het zakelijke geschil. Een verkoper van strandmatten probeerde het gevecht te verbreken, maar faalde en dit is waar volgens de Indianen "verwarring" ontstond.

De politie onderzoekt het nu vastbesloten persoonlijke zakelijke geschil verder, maar het is goed om te weten dat er geen bendes van strandmattenverkopers zijn die het strand 'bezitten'. Misschien moeten ze in de toekomst om 1:00 uur geen "zaken" doen op Beach Road.

 

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/