Motorrijder valt aan, verwondt hond, vriendelijke buitenlander helpt hond herstellen (video)

Pattaya-

Een westerling in Chonburi werd gefilmd terwijl hij medelijden had met een soi-hond nadat een motortaxi-rijder hem met een stok buiten een supermarkt had aangevallen en de hond verwondde.

 

In een sentimentele video, begeleid door instrumentale muziek geproduceerd door Thai Rath News, werd Michael James Benz gefilmd terwijl hij binnenstapte om de hond genaamd "Jao John" te redden.

Meneer Benz droeg een T-shirt waarop stond: Lijst van mensen die ik leuk vind: 1. Honden.

Er werd niets anders vermeld.

Het dier werd geladen op het vervoermiddel van de heer Benz, dat een motorfiets met zijspan bleek te zijn.

Deze keer hielp een vriendelijkere motortaxi-man het dier te wiegen.

Thai Rath News zei dat "Jao John" op weg was naar een nieuw leven. Zijn naam is afgeleid van de eerste lettergreep voor het Thaise woord voor verdwaald.

Wat betreft de motorrijder die de hond aanviel, is het onduidelijk wat de aanleiding voor de aanval was of dat er politieonderzoek zal plaatsvinden, maar met de verontwaardiging op sociale media over de aanval is het waarschijnlijk dat de politie actie zal ondernemen, aangezien dit de tweede vernietigende factor is. incident voor motortaxichauffeurs in minder dan twee weken nadat een Duitse toerist vorige week werd aangevallen door een chauffeur. De lokale bevolking waar de soi-hond woonde, zei dat de hond niet agressief was en vriendelijk tegen iedereen.

BRONThaise Rath
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/