Indiase toerist aangevallen door verkopers van strandmatten

Pattaya-

Een Indiase toerist, de heer Baldeep Sigh Gulati, 41 jaar oud, werd woensdagochtend in de vroege ochtenduren aangevallen op Pattaya Beach, op minder dan 100 meter van het politiebureau van Pattaya.

Hij, een andere Indiase man die niet bij naam is genoemd, en twee Thaise vrouwen die zichzelf identificeerden als vrienden van de twee Indiase mannen, gingen naar het strand om te ontspannen en naar het water te kijken met een paar drankjes die ze hadden meegebracht. Mevr. Rinlada Klahan, 29 jaar oud, verklaarde tegenover de pers dat ze hun eigen matje hadden meegebracht om op te zitten.

Ze zegt dat toen ze de mat neerlegden, twee momenteel onbekende Thaise mannen hen benaderden en vertelden dat ze een mat van hen moesten kopen om op dat gedeelte van het strand te gaan zitten voor 100 baht. Toen dhr. Gulati weigerde en zei dat het een openbaar strand was en dat zij het strand niet bezaten (wat correct is), vielen de twee Thaise mannen dhr. Gulati aan, sloegen hem en sloegen hem tegen de grond, waarbij ze lichte verwondingen opliepen.

De twee Thaise mannen sloegen vervolgens op de vlucht.

De heer Gulati en mevrouw Klahan gingen onmiddellijk naar het politiebureau om aangifte te doen. De politie van Pattaya zegt dat ze CCTV in het gebied zullen onderzoeken om de twee mannen te identificeren en voor de rechter te brengen voor het veroorzaken van een ander schadelijk incident voor toeristen kort nadat een Duitse toerist de week ervoor werd aangevallen door een motorrijder.

 

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/