Pattaya Cultural Music Festival maakt zich klaar om dit weekend Bali Hai Pier te rocken!

Pattaya verwelkomt het Thailand Cultural Music Festival van 25-26 mei 2018 in Bali Hai Bay, gericht op internationale reizigers terwijl de Tourism Authority of Thailand haar 'Open to the New Shades'-aanbod blijft uitbreiden via een gevarieerde evenementenkalender.

Mevr. Sujitra Jongchansitto, plaatsvervangend gouverneur van de TAT voor toeristische producten en bedrijven, zei: “Het Thailand Cultural Music Festival wordt gepositioneerd als een ander onderdeel van de 'Open to the New Shades'-campagne die muziek als medium gebruikt. Het helpt het bewustzijn te vergroten en het toerisme te promoten via de dynamische muziekindustrie van Thailand, die echt uitgroeit tot een van de grootste troeven van het land.

"Evenementen als deze dragen bij aan de naamsbekendheid van Thailand als toeristische bestemming, aangezien het ook een van Azië's beste bestemmingen voor muzikale en culturele evenementen is."

De line-up van het Thailand Cultural Music Festival omvat optredens van lokale volksmuziek, hedendaagse muziekacts en een livepodium met muziek van populaire bands en zangers, met actie die plaatsvindt op vier podia gedurende twee dagen.

Artiesten die het hoofdpodium bekleden zijn onder meer: ​​Rasamee Isan Soul, een Issan-groep die lokale muziek combineert met jazz, rock en soul; Paradise Bangkok International Band, een gehybridiseerde rootsband die traditionele Thaise melodieën vermengt met blues en folkrock; Mocca Garden, een moderne Reggae-ska band met pop, funk, rock en Thaise country muziek invloeden; Thaise rappers, UrboyTJ en Day van megagroep Thaitanium,# en legendarische Thaise jazzmaestro's Infinity.

Het Thailand Cultural Music Festival hoopt reizen naar Chon Buri en aangrenzende provincies te stimuleren en tegelijkertijd Thaise lokale ervaringen te promoten die later op regionaal, nationaal of internationaal niveau kunnen worden ontwikkeld.

Er zullen ook volksmuziekoptredens zijn op de drie kleinere podia met opkomende lokale bands en zangers.

De Thaise gastronomie zal te zien zijn op een voedselbeurs met culinaire hoogstandjes uit elk van de vier belangrijkste regio's van Thailand.

Andere activiteiten zijn stands voor schminken en tattoo-stickers.

Deelnemers worden uitgenodigd om 3D-beelden van Thailand's attracties te 'Snap and Share' uit de uitgebreide fotogalerij van de TAT, of posten op andere sociale-mediaplatforms met behulp van het #thailandculturalmusicfestival of #amazingthailand om kans te maken op een kleurrijke regenjas.

Merk op dat dit het eerste grote muziekfestival in meerdere jaren in Pattaya is.

BRONThe Nation
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/