Update: Thaise regering grijpt in in geval van motorrijder die toeristen aanviel, riskeert duizenden boetes en gevangenisstraf

Pattaya-

Zoals we eerder meldden, kreeg de motorrijder die een toerist aanviel een boete van 1000 baht van de Thaise politie en bood hij publiekelijk zijn excuses aan. De Thaise regering heeft echter besloten dat de straffen voor dhr. Sunthorn Saengtham een ​​stuk hoger kunnen zijn.

Het Department of Land Transportation onderzoekt het incident nu, na duizenden klachten van consumenten over het gedrag van de taxichauffeur te hebben afgehandeld.

Ze stellen dat de heer Saengtham zelf geen geldig rijbewijs heeft, dat zijn voertuig niet geregistreerd was en dat hij ook net zoveel overtreding beging als de Duitse toerist die hij tegen zijn hoofd schopte.

Hoewel het op grote schaal is gemeld en door meerdere getuigen is bevestigd dat de Duitse toerist onbeleefd was, de politie en Thaise mensen vervloekte en probeerde te vluchten en zijn motor te ontgrendelen, zijn het ministerie van Landvervoer en de politie het erover eens dat ze de situatie hadden kunnen aanpakken en dat deed het ook. niet iemand nodig hebben om in te grijpen en de toerist aan te vallen.

Het ministerie van Landvervoer heeft verklaard dat het beeld van een motorrijder die een toerist tegen het hoofd schopt - hoe verkeerd, onbeleefd, obsceen enz. de toerist ook was - de hele motortaxi-industrie kan schaden.

De DLT heeft verklaard dat ze de heer Saengtham zullen vervolgen. Ze hebben ook verklaard dat ze de aanklacht tegen de Duitse toerist steunen en dat alle toeristen een vergunning zouden moeten hebben om problemen te voorkomen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/