Motortaxichauffeur beboet, verontschuldigt zich voor schoppen Duitse toerist die probeerde zijn fiets te ontgrendelen en te vluchten voor boete

Pattaya-

Sunthorn Saenkham, 48, hierboven afgebeeld, kreeg een boete van 1000 baht en verontschuldigde zich in het openbaar voor het tegen het hoofd schoppen van de Duitse toerist Andreas Bruer nabij het politiebureau op Beach Road.

De heer Bruer had zijn motor op slot en kreeg te horen dat hij naar het politiebureau moest gaan toen kolonel Apichai Krobphet, hoofd van de politie van Pattaya, zich volgens politie begon te verzetten en weigerde te gaan. Zoals de onderstaande video laat zien, probeerde hij de klem eraf te halen en te vertrekken toen meneer Saenkham hem tegen zijn hoofd schopte. De heer Bruer had zijn fiets vastgeklemd en deze werd in beslag genomen omdat de heer Bruer geen wettelijk motorrijbewijs heeft, volgens de nieuwe wetten waarover we eerder hebben gepost.

De politie van Pattaya zegt dat de toerist erg onbeleefd en agressief was en weigerde naar hen te luisteren en verklaarde dat hij erg belangrijk is in zijn land. Ze verklaarden echter ook dat de heer Saenkham het heft niet in eigen handen had mogen nemen en dat ze de situatie vreedzaam hadden kunnen aanpakken.

De heer Bruer werd beschuldigd van geen motorrijbewijs, kreeg een boete en zijn fiets werd in beslag genomen.

De heer Saenkham verklaarde dat hij beledigd was door de toerist die de politie en het Thaise volk vernederde en probeerde de Thaise wet te negeren en daarom ondernam hij actie.

 

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/