Koeweitse toerist aangevallen in bierbar op Soi 7 met biljartkeu

Pattaya-

In de vroege ochtenduren van zaterdag 19 mei werd de Koeweitse toerist Abulla Kha Salenesi, 30 jaar oud, aangevallen door barmeisje Rotsukhon, 28, in een populaire bierbar op Soi 7 in Pattaya.

De politie werd ter plaatse geroepen door een niet nader genoemde vriend met Abulla nadat hij was aangevallen. Toen ze aankwamen, vonden ze een zeer dronken en bloedige Abulla en een zeer woedende Rotsukhon. Bovendien lag er een kapotte biljartkeu op de vloer.

De politie ondervroeg beide partijen die heel verschillende verhalen hadden over wat er gebeurde.

Rotsukhon stelt dat de twee mannen, die zwaar dronken waren, binnenkwamen en weigerden een drankje te bestellen en meisjes in de bar begonnen te betasten en vast te grijpen. Ze werden verschillende keren gevraagd om een ​​drankje te bestellen of weg te gaan en weigerden, bleven proberen de meisjes te betasten en werden verbaal agressief. Ze verklaarde dat ze zich zorgen maakte over de veiligheid van het personeel en gebruikte een biljartkeu om Abulla aan te vallen.

De twee Koeweitse mannen claimen echter een heel ander verhaal. Ze geven toe dat ze zwaar dronken waren en verklaren dat ze op weg naar huis waren. Ze zeiden dat het barpersoneel hun armen greep en agressief probeerde hen de bar in te trekken en weigerden hun armen los te laten. Abulla verklaarde dat hij zijn geduld verloor en zwoer tegen de meisjes om hem verdomme te laten gaan. Op dit punt zei hij dat ze beledigd was door het vloeken en hem aanviel met de biljartkeu.

De politie van Pattaya zal de camerabeelden onderzoeken en een beslissing nemen over welke aanklachten moeten worden ingediend op basis van welk verhaal waar is. We zullen verdere updates geven zodra we deze ontvangen.

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/