Politie valt gehuurde villa op Pratamnak Hill binnen, vindt drugs en arresteert zeven tieners

Pattaya-

De politie zegt dat zeven tieners positief testten op drugsgebruik nadat agenten dinsdag vroeg een feest in een gehuurd luxehuis in Pattaya hadden binnengevallen.

Politiechef van Pattaya, kolonel Apichai Krobphet, leidde dinsdag om 12.10 uur de inval in het huis in de Majestic Residence Pool Villa Pattaya op de Khao Phra Tamnak-berg. Ze zeiden dat de inval plaatsvond vanwege een anonieme tip over het feest en klachten van buren over luide muziek en geluidsoverlast in de normaal rustige gemeenschap.

De politie trof 15 tienerjongens en -meisjes aan bij het zwembad te midden van luide muziek.

De politie zegt dat ze zes methamfetaminepillen en een zakje ketamine op de grond hebben gevonden en zeven van de tieners testten later positief op drugsgebruik.

De zeven tieners die positief testten op drugs werden gearresteerd. De andere tieners werden teruggebracht naar hun ouders. De gearresteerde tieners zullen worden geïnterviewd om te proberen te achterhalen wie verantwoordelijk is voor de drugs en waar ze zijn gekocht.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/