Pattaya Seafood Festival 2018 begint 4 mei - 8 mei, onafhankelijke verkopers verboden

Pattaya-

Het jaarlijkse en populaire zeevruchtenfestival wordt gezamenlijk georganiseerd door de Chon Buri Provinciale Administratieve Organisatie, Pattaya City, de Tourism Authority of Thailand en de Pattaya Tourism Business Operators Association.

Meer dan 200 kraampjes van visrestaurants in Pattaya en de omliggende gebieden zullen worden gevestigd op Beach Road, voornamelijk van Central Road naar Soi 3. Ze zullen hun eten uitdelen onder begeleiding van muziekuitvoeringen van populaire Thaise bands.

Tientallen tenten en kookstations zijn opgezet op de strandweg voor de verwachte duizenden Thaise staatsburgers en toeristen om het festival te bezoeken. Verschillende populaire Thaise bands zullen ook optreden op podia door de hele stad.

Dit jaar ziet men op Beach Road veel borden die onafhankelijke verkopers waarschuwen die niet voor een stand hebben betaald dat ze dit jaar alleen verkopen (zoals onafhankelijke krab- en garnalenverkopers die het hele jaar door op het strand te vinden zijn) verboden. De politie en stadsfunctionarissen hebben gewaarschuwd dat ze deze regel strikt zullen handhaven en op het festivalterrein zullen patrouilleren om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt.

 

Afbeelding na berichtinhoud
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/