Kassier aangevallen met mes in Pattaya Bar door een personeelslid voorafgaand aan opening (video)

Pattaya-

Een kassier in een bar in Centraal Pattaya bij Soi Bongkot werd maandagochtend aangevallen door een lid van haar personeel na een geschil over het barbeleid.

Om ongeveer 11:00 uur aan de bar gaf kassier Kanokkan Deethong-Orn, 41 jaar oud, instructies aan Pikunthong Chaisen, 29 jaar oud, samen met andere personeelsleden. In tegenstelling tot eerdere berichten in de media heeft The Pattaya News bevestigd dat er geen klanten of buitenlanders aanwezig waren, aangezien de bar pas om 1:00 uur opengaat. Geen enkele toerist was ooit in gevaar en het incident was ook niet openbaar.

Volgens de kassier en op basis van camerabeelden, raakte mevr. Chaisen steeds geagiteerder na een debat over het beleid en greep een bezem om mevr. Deethong-Orn zonder waarschuwing aan te vallen. Mevrouw Deethong-Orn slaagde erin mevrouw Chaisen te ontwapenen na een korte worsteling bij de kassa. Op dat moment escaleerde de situatie.

Mevr. Chaisen pakte een mes dat werd gebruikt om limoenen te snijden in de buurt en gebruikte het om mevr. Deethong-Orn aan te vallen, waarbij ze verschillende verwondingen aan haar arm veroorzaakte toen mevr. Deethong-Orn probeerde zichzelf te verdedigen.

Ander personeel in de bar slaagde erin om het mes weg te worstelen, waarop mevrouw Chaisen zichzelf opsloot in de badkamer toen het personeel en de kassier de politie belden.

De politie arriveerde snel en slaagde erin mevrouw Chaisen ervan te overtuigen de badkamer te verlaten en met hen mee te gaan naar het politiebureau waar ze wordt vastgehouden voor mishandeling en mogelijke verdere aanklachten.

Mevr. Deethong-Orn werd voor haar verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en zal later het politiebureau bezoeken om een ​​volledige verklaring af te leggen over de ongevraagde gewelddadige aanval.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/