Thierry Peronon, Franse politie-assistent, stelt dat hij zich niet schuldig heeft gemaakt aan dreigende e-mails.

Pattaya-

Thierry Peronon, de beschuldigde politie-assistent van de politie van Pattaya, is in een reeks media-optredens geweest en heeft verklaard dat hij niet schuldig is aan het schrijven van dreigende e-mails en dat het e-mailadres, ondanks zijn naam en een geschiedenis van officiële correspondentie in het verleden, was niet van hem en een oplichter. Peronon heeft de afgelopen maanden een aantal keer nieuwsberichten gemaakt, eerst over vermeende bedreigingen van de redacteur van Khaosod English News en meer recentelijk door te proberen de Pattaya-televisie en de lokale persoonlijkheid Danny Mac af te persen via een youtube-video die werd gefilmd waarin een taxichauffeur werd op camera betrapt toen hij de prijs van zijn rit probeerde te verhogen.

Peronon beweert in een on-air-interview tegen de lokale media en Fabolous 103FM dat hij slechts een vrijwillige onbetaalde vertaler is bij de politie voor franse staatsburgers en onlangs met verlof is geweest, in zijn woorden, voor een vakantie. Maar video's zo recent als de Tulip Hotel Raid in de afgelopen week hebben Mr. Peronon op de achtergrond getoond, samen met meerdere andere recente stops en invallen.

De politie stelt dat ze de beschuldigingen onderzoeken en de bankrekening en Thaise naam op de e-mail die naar de heer Danny Mac is gestuurd. Ze zeiden ook dat meneer Peronon met verlof was en dat ze hem zouden verwelkomen omdat hij een uitstekende vrijwilliger was.

De heer Peronon zegt dat hij zijn tijd aan zijn racehobby's besteedt en dat zijn imago door de recente gevallen onterecht is aangetast. Hij verklaarde wel dat hij de redacteur van Khaosod Engels had gebeld en verzocht om het artikel te verwijderen, maar het was niet duidelijk waarom een ​​vertaler een beroep zou doen op officiële politiezaken. Hij beweert dat hij geen enkele band heeft met de Danny Mac-zaak. Hij beweert ook dat hij de redacteur van Khaosod English nooit heeft bedreigd en slechts beleefd heeft verzocht het te verwijderen.

We zullen verdere updates geven.

Abonneren
BRONFantastische 103FM
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/