Pattaya Ambtenaren vallen meerdere hotels in Pattaya binnen en doen zeven arrestaties zonder vergunning

Pattaya-

Op verzoek van de wijkchef van Bang Lamung, Naris Niramaiwong en de politiechef van Pattaya, kolonel Apichai Krobpetch, vielen functionarissen met immigratie, districtspolitie, lokale politie en toeristenpolitie dinsdag in totaal tien eigendommen in de omgeving van Pattaya binnen om vergunningen te inspecteren.

De invallen werden aangevraagd na de veel gepubliceerde inval in het Tulip Hotel, waarbij niet alleen een obscene seksorgie plaatsvond met toestemming van het management, het hotel ook geen vergunning had en er ook geen had sinds 2004, toen het werd geopend. Ambtenaren zeggen dat ze hotels zullen blijven inspecteren op de wettelijke licenties.

Zeven van de tien panden die werden overvallen, bleken in strijd met de wet te werken zonder enige vergunning.

Die eigendommen en de gearresteerde eigenaar/beheerder zijn:

 

1. Central Pattaya Residence op Sai 2. De heer Rajan Malhotra, 55, Indiaan, gearresteerd.

2. E-Outfitting Boutique Hotel op Sai 2. Xue Dong, China, 31 gearresteerd.

3. Boetiekstadshotel. Chaiyan Mongkhonkulasat, 62, uit Nonthaburi gearresteerd.

4. Le Viman-resort.

5. Cocco Resort in Zuid-Pattaya. Sander Wolterring, 42, uit Nederland gearresteerd.

6. Jomtien Thani Hotel aan het strand van Jomtien. Mevrouw Sujinan Prangsurang, Thai, 49, gearresteerd.

7. Atlantis-appartement in Jomtien. Mevr. Daengkhamkhun, Thaise, 47, gearresteerd.

De vier vreemdelingen bleken ook allemaal zonder tewerkstellingsvergunning te werken. De politie zal alles in rekening brengen in de ruimste zin van de wet.

BRON77jowo
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/