Geesteszieke Russische man valt oudere Thaise dame aan, probeert haar te verkrachten... (Schokkende video)

 

Pattaya-

Een man, van wie wordt aangenomen dat hij Russisch is, vloeiend Thais spreekt en geestesziek lijkt te zijn, is vanmorgen om 65 uur 's ochtends zonder toestemming het huis van een 8-jarige Thaise vrouw binnengegaan in Noord-Pattaya. De vrouw en haar familie zeggen de man nog nooit eerder te hebben gezien.

Toen de man haar huis binnenkwam, deed hij zijn broek uit en greep de vrouw bij de nek, gooide haar op de grond en probeerde haar te verkrachten, waarbij hij haar in het Thais vertelde dat hij haar ook zou verkrachten.

De Thaise vrouw, wiens naam niet bekend is, schreeuwde om hulp en haar buren reageerden binnen enkele seconden. Ze wist zich van hem los te worstelen, zelfs toen bezorgde buren het huis binnenstroomden. Zoals op video te zien is, probeerde hij de vrouw te achtervolgen en werd hij tegengehouden door buren met wapens. Op een gegeven moment greep de Russische man een grote stok en probeerde ze allemaal aan te vallen.

De buren belden de politie die snel reageerde. De man weigerde mee te werken met de politie en vertelde hen in het Thais dat hij niet dronken was, de wereld een dienst bewijst en een uitverkoren boodschapper voor het Thaise volk is. Hij is naar het politiebureau van Nong Prue gebracht en zal worden aangeklaagd voor poging tot verkrachting, huisvredebreuk, mishandeling en waarschijnlijk andere aanklachten. Ook wordt hij gecontroleerd op drugs in zijn systeem. De politie denkt dat hij geestesziek is terwijl hij de politie bleef bedreigen en beledigen en beweerde dat ze de gekozen boodschapper van Pattaya arresteerden.

Afbeelding na berichtinhoud
BRONSiamchon Nieuws
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/