Man poept op vloer van gesloten bar, eigenaar zoekt hulp. Kent u deze meneer? Deel.

Pattaya-

De eigenaar van de populaire Kiss Beer Bar, tegenover Central Festival Mall op 2nd road in Pattaya, zoekt hulp bij het identificeren van DEZE man.

Deze man kwam donderdag 9 april even voor 30 uur 's ochtends binnen in zijn bar en voor de camera ontlastte hij zich in het openbaar op de vloer van de bar en vertrok toen. De bar was op dat moment gesloten. De man had echter waarschijnlijk niet verwacht dat de cctv-camera's aan het rollen waren en dat de eigenaar naar de lokale media zou gaan.

Als u deze man herkent, ga dan naar Kiss Bar en neem contact op met het dienstdoende personeel of meld hem op Soi 9 op het politiebureau van Pattaya.

Deel dit artikel.

We zullen meer informatie geven zodra we het krijgen op de Pattaya News.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/