Dronken buitenlandse toeristen vallen toeristenpolitie aan, slaan tand van vrijwilliger uit, gearresteerd op Walking Street

Pattaya-

De heer Mervyn Michael, 58, wiens nationaliteit onduidelijk is, werd vrijdagochtend vroeg gearresteerd op Walking Street voor mishandeling en diefstal toen hij weigerde een rekening te betalen in een gogo-bar.

De heer Michael was bij een populaire gogo in Walking Street en had wat naar verluidt een klein tabblad was van een paar honderd baht toen hij probeerde te vertrekken zonder te betalen. Het beveiligingspersoneel van de gogo probeerde hem te laten betalen, maar hij werd agressief en boos en ze riepen de toeristenpolitie op. De toeristenpolitie bracht meneer Mervyn naar de controlepost, maar ontdekte al snel dat hij zo dronken was dat hij nauwelijks kon praten.

De toeristenpolitie probeerde verschillende keren om de heer Michael te laten betalen, maar hij weigerde en probeerde te vluchten. Toen hij werd geconfronteerd met een vrijwilliger van de toeristenpolitie uit Rusland, dhr. Vyacheslav Cherepanov, zou hij dhr. Cherepanov hebben aangevallen door een van zijn voortanden uit te slaan. Meerdere agenten bij de controlepost pakten vervolgens een agressieve en niet-meewerkende meneer Michael tegen de grond, boeiden hem en brachten hem naar het politiebureau.

De heer Michael blijft weigeren mee te werken en er wordt gezegd dat hij geen geldbron bij zich heeft. Hij riskeert nu voor een paar honderd baht een mogelijke gevangenisstraf van twee jaar in de Thaise gevangenis en een forse boete. Hij wordt vastgehouden in de Thaise gevangenis voor berechting.

Les van de dag: Betaal je rekeningen, val de politie niet aan.

BRONSiamchon Nieuws
De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/