ALLE boten in Pattaya moeten vanaf 1 mei 2018 worden opgehaald en afgezet bij de Bali Hai Pier.

Pattaya-

Op dinsdag 24 april heeft een vergadering in het stadhuis, bijgewoond door stadsfunctionarissen, politie, toeristenpolitie, het leger en overheidsfunctionarissen van Pattaya besloten dat alle boten, privé of openbaar in Pattaya, nu moeten worden opgehaald en afgezet bij Bali Hai Pier gelegen in de buurt van Walking Street met ingang van 1 mei.

Dit omvat alle Chinese Tour-groepen die zijn afgezet en teruggebracht, de paragliding-operators, de mensen die privétoeristen naar eilanden brengen, enz. Het omvat echter geen jetski-operators omdat ze geen privéboot zijn.

Ambtenaren zeggen dat het niet naleven zal resulteren in inbeslagname van de boot, evenals mogelijke gevangenisstraffen en boetes.

Dit zal, volgens functionarissen, de wandel- en joggingervaring in de ochtend voor toeristen en de lokale bevolking verbeteren en het algehele uitzicht op de zee van Pattaya verbeteren.

Buurtbewoners vragen hier al geruime tijd om en als ze worden gehandhaafd, zal de lokale gemeenschap heel blij zijn.

We zullen verdere updates geven.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/