Meer Zware onweersbuien, harde wind en regen het hele weekend boven Pattaya

Pattaya-

Een hogedrukgebied dat oorspronkelijk in China is begonnen, zal dit weekend vanuit het noordoosten naar het gebied van Bangkok en Pattaya verhuizen. We zijn er vanmorgen al mee begonnen toen on-seizoensgebonden zware onweersbuien het Pattaya-gebied teisterden, reclameborden omverwierpen en sporadische overstromingen veroorzaakten. Dit weekend wordt verwacht dat de belangrijkste kern van het stormsysteem de stad zal treffen en waarschijnlijk meer problemen zal veroorzaken.

In Kalasin en de noordelijke provincies verloren verschillende huizen hun dak en was er volgens de Thaise regering wijdverbreide schade. De stormen zullen naar verwachting overstromingen veroorzaken in Pattaya.

De Thaise meteorologische afdeling voorspelt dat vrijdagochtend en zaterdagmiddag de zwaarste regenperiode zullen zijn, echter om het hele weekend voorbereid te zijn op regen, zware wind en onweersbuien.

Blijf veilig Pattaya!

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/