Pedofiel uit de VS betrapt op camera terwijl hij zichzelf blootstelt aan een groep kinderen in de tempel (video)

Pa-

Bewakingscamera's buiten een tempel in Thailand hebben dinsdagavond een verontrustend tafereel vastgelegd nadat een Amerikaanse pedofiel zichzelf begon bloot te geven en kinderen begon te grijpen.

Geïdentificeerd als 65-jarige Michael Stillinger, de viezerik uit Portland, Oregon, werd in de film vertoond terwijl hij een groep kinderen tussen de twee en negen jaar oud in Pai, Thailand naderde.

De man greep en omhelsde zelfs een klein meisje dat gelukkig werd weggetrokken door haar vriend.

Stillinger liet toen zijn broek zakken om zijn penis bloot te leggen terwijl hij de woorden schreeuwde "Ik hou van jou" Aan de kinderen.

Een lokale expat-bewoner genaamd Tom Baroni ondernam naar verluidt actie en belde de politie na het interviewen van de geterroriseerde kinderen toen ze thuiskwamen bij zijn buren. Baroni, die oorspronkelijk uit Zweden komt, zegt dat de heer Stillinger beweerde dat hij in India woont en daar betrokken is bij een weeshuis.

De lokale politie arresteerde de heer Stillinger kort na het incident en de klacht van de heer Baroni en op het politiebureau werd hem verteld een boete van 500 Thailand baht te betalen voor "publieke naaktheid"” en nog eens 500 baht voor "Dronken zijn in het openbaar leidt tot wanordelijk gedrag." De heer Stillinger beweerde tegen de politie dat hij erg dronken was, een black-out had en zich niet bewust was van zijn gedrag.

Maar het is natuurlijk nog niet voorbij, want de politie had de camerabeelden van de tempel nog niet gezien.

Terwijl Stillinger die avond werd vrijgelaten, werd hij binnen enkele uren weer gearresteerd, kort nadat onderzoekers de beelden van de beveiligingscamera's hadden bekeken en zagen wat hij had uitgespookt.

De politie verwerkt nu de deportatie en zwarte lijst van de sexpat omdat hij een "gevaar voor kinderen." Ze hebben ook de FBI in Amerika op de hoogte gebracht.

"De politie heeft de zaak onderzocht van Michael Stillinger, 65 jaar oud, een Amerikaans staatsburger van naakt zijn met kinderen en een onzedelijke daad met kinderen proberen te plegen." De politie-majoor van Pai, generaal-majoor Bandit Tungkasan, werd geciteerd in het lokale nieuws.

“De politie in Pai heeft de verdachte gearresteerd en hij kreeg een boete en werd vrijgelaten. CCTV werd opnieuw gecontroleerd na klachten van burgers en we beschouwden deze persoon als erg gevaarlijk en het is niet gepast voor hem om in Thailand te blijven.” De heer Tungkasan verklaarde verder.

“Het risico bestaat dat hij misdaden begaat tegen kinderen in Thailand. De verdachte werd gepakt en naar de provinciale politie van Chiang Mai gestuurd om in het Koninkrijk Thailand te worden aangeklaagd. Ook zal de politie het traject inspannen om hem op de zwarte lijst te krijgen, zodat hij Thailand niet in mag. We zullen hem uit Thailand blijven verdrijven." Hiermee sloot de heer Tunkasan zijn verklaring af.

Wij hier bij The Pattaya News waarschuwen dat de volgende afbeeldingen en video voor sommige lezers storend kunnen zijn.

 

Abonneren
BRONVolgende haai
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/