Thaise staatsburger gearresteerd voor roken van ijs midden in Walking Street

 

Suwanit Janmechai, 35, uit Saraburi werd gevonden in het bezit van 0.35 gram ijs (methamfetamine) en apparatuur voor het nemen van drugs nadat de politie haar maandag had gearresteerd na het zien van een veel bekeken video online waarin ze ijs lijkt te roken in het openbaar in de buurt van Miami Night Club aan de wereldberoemde Walking Street. Meerdere getuigen zeiden dat ze openlijk methamfetamine rookte op straat.

Ze gaf toe dat ze een drugsgebruiker was bij de politie, maar zei dat zij het niet was in de video – alleen iemand die op haar leek en dezelfde kleren droeg. Het was onduidelijk hoe ze aan de drugs kwam, aangezien ze ook verklaarde dat ze dakloos was en dezelfde kleding droeg als in de video.

De video van het originele bericht en haar verhoor werd op YouTube geplaatst.

Op de achtergrond hoor je mensen lachen terwijl de vrouw uitlegt.

De politie beschuldigt haar van de drugs en ze zit momenteel in voorarrest in afwachting van haar proces.

Inschrijven
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/