Video van een groepsgevecht op Beach Road op de laatste dag van Songkran

Godzijdank is Songkran voorbij, hè?

Deze video is gemaakt door een Facebook-gebruiker voor de Wonder Sound Stage by Mike's Shopping mall op de laatste dag van Songkran.

De organisatoren van het podium probeerden de ruziënde Thaise jongeren neer te sproeien en uiteen te drijven en verkondigden voortdurend via de luidsprekers dat ze zich moesten ontspannen. Dit werkte echter niet en de politie arriveerde snel om de jongeren te arresteren wegens openbare dronkenschap en geweldpleging.

De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/