Video van een groepsgevecht op Beach Road op de laatste dag van Songkran

Godzijdank is Songkran voorbij, hè?

Deze video is gemaakt door een Facebook-gebruiker voor de Wonder Sound Stage by Mike's Shopping mall op de laatste dag van Songkran.

De organisatoren van het podium probeerden de ruziënde Thaise jongeren neer te sproeien en uiteen te drijven en verkondigden voortdurend via de luidsprekers dat ze zich moesten ontspannen. Dit werkte echter niet en de politie arriveerde snel om de jongeren te arresteren wegens openbare dronkenschap en geweldpleging.

De heer Adam Judd is sinds december 2017 mede-eigenaar van TPN media. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in retail sales, HR en operations management, en schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan acht jaar als fulltime inwoner in Pattaya, is lokaal bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een vaste bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Pattayanewseditor@gmail.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/