Nikolay Rybalov ondervraagd, blijft alle aanklachten over diefstal/aanranding van Jomtien ontkennen

Jomtien-

Op 4 april 00 om ongeveer 15:2018 uur verscheen de heer Nikolay Rybalov, 34, voormalig Russisch leger en sinds ongeveer een jaar inwoner van Pattaya, op het politiebureau van Na Jomtien in het bijzijn van generaal-majoor Chonburi Chalermkiat Srivoran, plaatsvervangend hoofd van Staf, samen met majoor 2 Chittal Komonwatthana, plaatsvervangend permanent secretaris, Pol.Maj.Gen. Thitwat Suriyothai Vice Chonburi en politie.

Mr. Rybalov, zoals we in eerdere artikelen hebben besproken en getoond in de video, weigert samen te werken met autoriteiten of vertalers en weigert te praten over het incident waarbij een man, waarvan wordt vermoed dat hij Mr. Rybalov is, de 30-jarige mevrouw Sunee Kaewyu op brute wijze heeft aangevallen terwijl ze voor haar werk arriveerde met bijna een miljoen baht in een tas bij haar geldwisselkantoor tegenover het Ambassador Hotel in Jomtien.

In de video is te zien hoe de verdachte mevrouw Kaewyu zonder enige aanleiding meer dan een dozijn keer in het gezicht slaat, wat verwondingen aan het gezicht en mogelijk blijvende schade aan haar rechteroog veroorzaakt. Vervolgens pakte hij de tas en vluchtte op een motorfiets op naam van Nikolay Rybalov. De motorfiets werd getraceerd naar een woning in Dusit Lake 2 Woonwijk die ook werd gehuurd op naam van Nikolay Rybalov. Hij was er echter niet. De politie deed toen een oproep met zijn naam op een landelijke waarschuwing. Bovendien toonden de CCTV-beelden duidelijk zijn tatoeages, waaronder een prominente Russische militaire tatoeage op zijn arm die precies overeenkomt met de arm van meneer Rybalov.

Nikolay Rybalov werd gevangen genomen op Suvarnabhumi Airport enkele minuten voordat hij met zijn vrouw het land uit vloog naar Moskou. Hij had exact dezelfde zwarte tas bij zich van de wisselkantoor die duidelijk was gemarkeerd als eigendom van de CX. Zijn Russische vrouw, wiens naam niet aan de media is vrijgegeven, maar hieronder is afgebeeld, beweert ook dat ze onschuldig is ondanks het verzilveren van 670,000 baht bij een geldwisselkantoor op de luchthaven minuten voor de vlucht.

Bovendien, wat nog meer verdenking wekt, is dat zowel de heer Rybalov als zijn vrouw werkloos zijn en geen bron van inkomsten hebben en geen verklaring hebben waarom de vluchtauto's, de tatoeages van de heer Rybalov, de geldwisseltas en de gemarkeerde bankbiljetten in hun bezit allemaal overeenkomen. naar het bewijs.

De heer Rybalov blijft alle aanklachten ontkennen, ondanks overweldigend bewijs van het tegendeel, en hij weigerde vragen te beantwoorden. Hij heeft op dit moment geen advocaat, noch een alibi of verdediging. Hij weigert zelfs elementaire beleefdheid en wordt gedwongen tot elke verschijning. Hij heeft de hulp van de Russische ambassade geweigerd. Zijn vrouw is op dit moment niet vastgehouden, maar verblijft in het land tijdens de komende re-enactment en het proces. In de komende dagen wordt verwacht dat mevrouw Kaewyu de heer Rybalov persoonlijk zal ontmoeten om hem ertoe te brengen de misdaad toe te geven.

De eigenaar van het wisselkantoor, mevrouw Chatchanajai Yayangkul, 33 jaar oud, bracht een mand met bloemen naar het Na Jomtien-station om de politie te bedanken voor hun harde werk om de verdachte snel voor het gerecht te brengen in minder dan tien uur.

We hebben ook ontdekt dat de heer Rybalov sterk aanwezig is op sociale media en zelf een jonge dochter heeft. Hier is zijn Instagram-account dat een beeld geeft van zijn leven vóór de overval. https://www.instagram.com/mikola_828/

 

 

Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/